Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Arketipo

Sinds kort presenteren wij het Florentijnse meubelmerk Arketipo in onze showroom en via dit nieuwsitem laten wij u graag kennis maken met de authentieke designs van de collectie van Arketipo. De geschiedenis begint in de jaren tachtig en vertelt hoe de passie voor kwaliteit van de Florentijnse textielproductie leidde tot het begin van de gestoffeerde meubels, een combinatie van topkwaliteit met aandacht voor bijzondere vormen en materialen en een levendig imago. In 2011 is Arketipo overgenomen door Cattelan-Italia, wereldwijd marktleider in meubilair en accessoires. Kenmerkend aan de collectie van Arketipo is de creativiteit en nieuwsgierigheid, wat zorgt voor originele en sprekende collecties met schitterende suggesties en kostbare details.