Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Behang, dé eyecatcher van uw interieur!

Na wat een tijdperk lijkt waarin glad gestucte muren in wit of natuurlijke tinten thuis de toon zette, is het nu behang dat floreert. Behang is helemaal terug van weggeweest en heeft zich duidelijk ontwikkeld van rijke flora en fauna prints, marmer- of houteffects tot grafische lijnen, illustratieve prints en frisse uni’s in de meest uiteenlopende kleuren. Bergers Interieurs juicht deze ontwikkeling toe, want behang geeft een meerwaarde én dus een beetje extra accent aan uw woning. Daarom hebben wij voor u uit het enorme aanbod behangleveranciers een exclusieve collectie samengesteld, waarmee wij voor iedere woonstijl een uniek behangsoort kunnen leveren. Het behangassortiment is afgestemd op ons grote collectie gordijnstoffen, raamdecoratie en meubelstoffen. Hierdoor kunnen wij het advies uitbreiden tot een complete metamorfose van uw woning. De merken behang die wij o.a. aanbieden zijn Arte, Élitis, Zimmer + Rohde, Chivasso, Armani Casa, Rubelli, Hèrmes, Nobilis en Ralph Lauren.