Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

De nieuwe houtcollectie van Sunway

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van uw huis en ook raambekleding behoort tot het decoratieve en functionele aspect van uw meubilering. Wij introduceren u graag bij SUNWAY® exclusieve raambekleding, waarvan wij een van de vakkundige dealers in Nederland zijn. Voor ieder woontype biedt SUNWAY® een passend product, afgestemd op uw persoonlijke wensen. De nieuwe houtcollectie van SUNWAY® is met zorg samengesteld en biedt vele opties qua kleuren en finishing.
De nieuwe houtcollectie bestaat uit:

Memphis serie -> is gemaakt van Abachihout. De 50 en 70 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 300 cm. De gelakte serie biedt maar liefst 160 kleuren en is leverbaar met een zijdeglans, matte en hoogglans finish.

Boston serie -> is gemaakt van Basswood en beschikbaar op 35 en 50 mm, met een maximale breedte van 280 cm. Ook deze serie biedt fraaie gelakte en gebeitste tinten.

Detroit serie -> is gemaakt van Foamwood en is leverbaar in 6 commerciële kleuren.

Wij adviseren u graag over het actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, welke allemaal terug te vinden zijn in alle SUNWAY® collecties. Alle producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail, uiteraard bieden wij u een vakkundige meet- en montageservice.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP