Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Glas van Gallotti & Radice

Glas is een enorme passie voor de heren Pierangelo Gallotti en Luigi Radice. Traditie en innovatie kwamen samen om op kleine schaal kostbare producten (met name tafels) van glas te maken. Na een zoektocht naar nog meer kennis, inspiratie en technieken werden de ontwerpen steeds gedetailleerder en ontstond er een unieke stijl. Het werd tijd om samen een bedrijf op te richten, Gallotti & Radice. Wat Gallotti & Radice kenmerkt is de kwaliteit en het vakmanschap waarmee de meubelen worden geproduceerd. Oog voor detail is hierbij de belangrijkste pijler. De producten zijn tijdloos, maar toch bijzonder, typisch Italiaans design. En wat het extra uniek maakt is dat alle glazen tafels is vele vormen en maten te leveren zijn en dat er ruime keuze is aan glaskleur en frames.