Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Nieuw van Dièz

Nieuw in onze showroom presenteren wij de grootste lounge sofa uit de collectie van Dièz. De stijl van Dièz laat zich omschrijven als klassiek modern en heeft een uitstekend comfort. De Marques kenmerkt zich aan haar diepe zit, mooie strakke details, verstelbare hoofdsteunen aan de achterkant en RVS poten. De Marques kan in 2 dieptes gemaakt worden, 100 cm en 117 cm. Daarbij kunt u kiezen tussen brede en smalle armleuningen. En naast de diverse maten van deze bank, zijn er ook hoekbanken en chaise longue elementen verkrijgbaar.

Dièz staat garant voor een perfect zitcomfort en de verwerking van alle soorten stof en leer of combinaties hiervan. In onze showroom en uitgebreide stalenkamer vol stoffen en leersoorten kunt u uw eigen Marques bank samenstellen.