Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

De Polo Lounge van BW

Nieuw in onze showroom presenteren wij de Polo Lounge van Bielefelder Werkstätten.
Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze fijne lounge bank de perfecte plek om te ontspannen. Met zijn slanke, hoge arm- en rugleuning zorgt de Polo Lounge voor een beschermd gevoel in de kamer. De lichtheid en elegantie van dit onderscheidende meubelstuk wordt onderstreept door zijn karakteristieke lijnen. Dankzij de comfortabele kussens is de Polo Lounge ook uitermate geschikt om te goed rechtop te zitten. De Lounge is beschikbaar in 2 breedtematen: 210 en 235 cm en is 113 cm diep.

Naast de Lounge bestaat de collectie uit de Polo-Living en de Polo-Dining. De bank Polo Living heeft net zoals de Lounge een ontspannen uitstraling, maar oogt wel wat compacter en is 97 cm diep. De royale kussens op de zittingen en de rugleuningen bieden een bijzonder fijn zitcomfort.

De Polo Dining bestaat uit een leuke club sofa en eetkamerstoelen. Het bankje is leverbaar is 2 verschillende hoogtes: 74 en 98 cm.
Ook deze collectie hebben wij binnenkort in onze showroom!