Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Giulio Marelli collectie

Nieuw aan onze collectie toegevoegd presenteren wij de Roger collectie van Giulio Marelli. Dit Italiaanse meubelmerk heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde eigentijdse collectie banken, fauteuils, stoelen en salontafels. Het atelier van Giulio Marelli bevindt zich in het hart van de Italiaanse designwereld: het plaatsje Meda en wij van Bergers Interieurs zijn ontzettend enthousiast over het zitcomfort en de kwaliteit van Giulio Marelli!

De Roger sofa is in verschillende maten en modules te bestellen en kan leuk gecombineerd worden met de loveseat en fauteuil. Kenmerkend aan de Roger collectie van Giulio Marelli is de handgemaakte stiksels aan de buitenkant van de zitmeubels, uiteraard is dit een extra optie.

De gehele Giulio Marelli collectie is verkrijgbaar in stof, leer en kunstleer. Wij bieden hiervan een ruim assortiment aan in onze stalen kamer.