Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

The Cube Loungebanken van IP-Design

Het najaar staat weer voor de deur en dat betekent meer avonden op de bank. Daarom presenteren wij aan u de perfecte loungebank! The Cube van IPdesign voldoet aan al uw wensen wat betreft een loungebank en zorgt voor een oase van ontspanning in uw woonkamer. The Cube Air biedt 2 modellen aan: The Cube Air, welke te herkennen is aan de slanke metalen poten en daardoor bijna lijkt te zweven en The Cube Lounge, welke wat stoerder oogt en lager op haar poten staat. Beide modellen hebben verschillende modules, waardoor u uw eigen loungebank kan samenstellen. Voor de bekleding is er een ruime keuze aan stoffen en leersoorten. De bank is erg mooi in een velours stof, maar u kunt ook kiezen voor een matte of bewerkte stof. Zowel The Cube Air als The Cube Lounge hebben wij in onze showroom staan, waar wij u met veel plezier informeren over deze fijne loungebank en al haar opties, zoals een extra hoofdkussen of een leuke tafel tussen de zitelementen. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.