Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Brand van Egmond

Brand van Egmond, opgericht in 1993 door William Brand en Annet van Egmond, is hét designmerk onder de verlichting. Afgestudeerd aan de hogeschool voor kunsten in Utrecht was het doel van het duo Brand en van Egmond  een collectie te ontwerpen dat gezien zou worden als kunst, maar zonder belemmeringen. En met succes, alle bijzondere ontwerpen van Brand van Egmond combineren licht, design en architectuur en zijn wereldwijd te vinden in onder andere hotels, huizen, restaurants en winkels. Vandaag de dag wordt Brand van Egmond vertegenwoordigd in ruim 45 landen.

De armaturen van Brand van Egmond zijn gebaseerd op de natuur en emotie en vertegenwoordigen een artistiek design. De collecties bestaan uit hanglampen, vloerlampen en tafellampen welke allemaal een karakteriserend design hebben. De lampen van Brand van Egmond zijn verkrijgbaar in vele diverse kleuren en formaten. Alle lichtsculpturen worden met de hand gemaakt in het eigen atelier van Brand van Egmond, waardoor de mogelijkheden om maatwerk te leveren onbegrensd zijn.

Het team van Bergers Interieurs verwelkomt u graag in onze showroom in Berkel en Rodenrijs om u deskundig advies te geven over de verlichting van Brand van Egmond. Of het nu gaat om een enkele lamp of om een totaal verlichtingsplan, van aanschaf tot installatie begeleidt het team van Bergers Interieurs u langs de vele aspecten die onderweg naar uw specifieke keuze van verlichting kunt tegenkomen. Niet alleen wordt daarbij gekeken naar design en functionaliteit, maar ook de technische uitvoerbaarheid krijgt tijdens de adviesfase alle aandacht.

In onze showroom hebben wij een grote collectie aan verlichting hangen van Brand van Egmond.
Deze modellen bieden wij nu aan met 40% tot 50% korting!