Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Pulpo lampen

De Oda en Boule Pulpo-lampen zijn de meest succesvolste ontwerpen van de jonge designer Sebastian Herkner en Pulpo. De lampen zijn gemaakt van mondgeblazen glas, dus met deze Pulpo exemplaren haal je echt een stukje vakmanschap in huis!

ODA: De glazen 'ballonnen' staan op een stalen frame, wat gepoedercoat in kleur of verchroomd is. De glazen 'kap' van mondgeblazen glas, is bij ieder exemplaar uniek. Het elegante frame van de Pulpo lamp is verkrijgbaar in zwart, wit, messing en chroom. De lampenkap is verkrijgbaar in een grote keuze aan kleuren en afwerkingen van het glas. Zo is deze beschikbaar in mat of helder glas, in de kleuren amber, aubergine, grijs, wit en met opaalglas.

Prijzen Pulpo ODA Big - Ø45 x 140 cm 
Base in zwart of wit: € 1.820,=
Base in brass of chrome: € 1.985,=
Prijzen Pulpo ODA Medium - Ø45 x 85 cm 
Base in zwart of wit: € 1.515,=
Base in brass of chrome: 1.660,=
Prijzen Pulpo ODA Small - Ø24 x 45 cm 
Base in zwart of wit: € 705,=
Base in brass of chrome: € 765,=

BOULE: De basis van de lamp is gemaakt van hoogwaardig Rosenthal-porselein, afgewerkt met een matte finish, welke verkrijgbaar is in wit of zwart. De buitenste glazen bol is beschikbaar in grijs of als transparante uitvoering. Voor een extra effect is er ín deze bol nog een kleinere glazen bol toegevoegd, in grijs of met opaalglas.

Prijzen Pulpo Boule Big - Ø58 x 82,5 cm  
Alle combinaties: € 1.985,=
Prijzen Pulpo Boule Medium - Ø58 x 74 cm 
Alle combinaties: € 1.985,=
Prijzen Pulpo Boule Small -  Ø29 x 35,5 cm 
Alle combinaties: € 705,=

Het team van Bergers Interieurs verwelkomt u graag in onze showroom in Berkel en Rodenrijs om u deskundig advies te geven over de verlichting van Pulpo. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.