Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Marelli Luxury Collection

Het Italiaanse Marelli heeft dit jaar haar topmodellen banken in een nieuw jasje gestoken en presenteert hierbij haar Luxury Velvet Collection. De modellen van Marelli bieden een uitstekend comfort en stralen luxe uit in een mooie velvet stof. Alle modellen zijn te leveren in diverse afmetingen, stoffen en kleuren! En...Marelli heeft ook een gave collectie eettafel, salontafels en bijzettafels. Deze tafels zijn te leveren in marmer, steen, hout, glas en aluminium en voor het frame kunt u kiezen uit 12 kleuren!

De collectie van Giuilio Marelli biedt voor ieder wat wils, of u van modern, klassiek of alles wat daartussenin zit houdt!

Voor advies op maat bezoek onze showroom in Berkel en Rodenrijs!
Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.