Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Banken van Bielefelder Werkstätten

Bielefelder Werkstätten is een fabrikant in de traditionele zin. Dit betekent dat de meubelen uitsluitend gemaakt worden door hooggekwalificeerde vakmensen. Stap voor stap, met behulp van traditionele kennis en een oog voor detail die doorgegeven is door de generaties. In het proces neemt Bielefelder Werkstätten alle tijd die nodig is om elk meubel met ambachtelijke perfectie zo mooi mogelijk te maken.

De door ons gekozen beste modellen hebben wij in ons showroom staan en wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met het beste zitcomfort van Duitsland. En wat het merk Bielefelder Werkstätten extra origineel maakt is dat elke bank naar eigen smaak kan worden samengesteld!

De 'Inspiration' is absoluut de favoriet. Deze prachtige strak vormgegeven bank is leverbaar als fauteuil, bank of hoekbank in diverse elementen.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is keuze uit 8 verschillende soorten armleuningen, 2 verschillende zitdieptes, 6 verschillende pootafwerkingen en genoeg losse modules om de gewenste opstelling te creëren. In onze stalenkamer gaan wij graag met u op zoek naar de perfecte stof of leersoort en indien gewenst tekenen wij de bank

De 'Saloni' is een lichtgewicht model met gebogen elegantie dat zorgt voor een huiselijke sfeer in uw huiskamer. De bank is tijdloos en heeft een fijn zitcomfort.

De 'Polo Lounge' is een bank met lounge zitcomfort en hoge rug- en armleuning om heerlijk in weg te kruipen.

Naast deze banken van Bielefelder Werkstätten hebben we ook fauteuils, eetkamerstoelen/banken en salontafels in onze showroom staan.