Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Meridiani

Het Italiaanse meubelmerk Meridiani presenteerde haar eerste collectie in 1996, dat ontworpen was door Laura Ferraro Crosti in samenwerking met art director Andrea Parisio. Meridiani staat voor tijdloze, maar inspirerende collecties en is elegant maar zonder franje, essentieel maar toch levendig en modern maar met tijdelijke trends. De collecties van Meridiani bestaan uit inrichting voor de woonkamer, slaapkamer, eethoek en outdoor.

Aan onze showroom hebben wij de Plinto tafel toegevoegd die verkrijgbaar is in verschillende dimensies (vierkant, rond, langwerpig etc.), kleuren en materialen.

De eetkamertafel is verkrijgbaar in de volgende finishings:

  • Finish voor het metalen onderstel: zwart of bronze
  • Finish voor het voetstuk: verschillende kleuren hout, mat of glossy lak of marmer
  • Finish voor het tafelblad: verschillende kleuren hout, mat of glossy lak of marmer

Ook zijn wij enorm enthousiast over de salontafel Belt van Meridiani. In onze showroom staat hij in de uitvoering: bronzed mirror met een marmeren top in de kleur donkerbruin. Ook deze salontafel is verkrijgbaar in verschillende dimensies en uitvoeringen, zoals in het hout, lak en marmer.

Benieuwd naar de rest van de collectie van Meridiani!? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom.