Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Novamobili

Het moderne Italiaanse designmerk Novamobili biedt voor ieder wat wils! Met hun ruime en stijlvolle kastencollectie voor uw woonkamer, slaapkamer of kledingkamer gaan wij graag voor u aan de slag om de perfecte kast op maat te creëren. In onze showroom in Berkel & Rodenrijs is het ontwerpprogramma aanwezig waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn.

Novamobili kasten op maat

Novamobili ontwerpt tijdloze modulaire en functionele interieuroplossingen. Denk hierbij aan kastenwanden op maat, tv-kasten en garderobekasten. Door het groot gevarieerd aanbod aan afwerkingen, kleurstellingen en materialen is het Italiaanse merk Novamobili toepasbaar in vele stijlen en sferen. Samen met een van onze adviseurs bespreekt u de mogelijkheden om na het inventariserende gesprek een uitgewerkt plan te ontvangen met een 3D rendering en een plattegrond en maatvoering.

Kom langs in onze 2500m2 showroom in Berkel & Rodenrijs

Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs om kom langs in onze showroom!
Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.
U bereikt ons op +31 10 511 51 33  of stuur een e-mail naar info@bergers.nl