Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Nieuw topmerk: Marac!

Als nieuwe dealer in Nederland kunt u de collectie van Marac in onze showroom komen bekijken. Marac is een Italiaans meubelmerk gevestigd in Cantù, dat net iets boven Milaan ligt. De collectie van Marac bestaat voornamelijk uit kwalitatieve banken, fauteuils en stoelen met een fijn zitcomfort en een goed prijsniveau. Modern design wordt vakkundig gecombineerd met klassieke details dat zorgt voor een perfecte balans van de collecties die altijd up-to-date zijn. "Kan niet bestaat niet" is het motto van Marac en waar wij van Bergers Interieurs enthousiast op reageren. Want zo kunt u uw favoriete bank in talloze varianten, stoffen en leersoorten samenstellen.  De modellen van Marac die wij in onze showroom presenteren zijn: Lione, Riviera, Willy Slim, Tango, Talete, Metropoli, Brera, Gran Milano, Candy, Leslie, Anita, Fly, Jo-Jo en Terzo. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

- Choosing a sofa or armchair from Marac is like a light on the door: it shows us we are at home... And we feel wonderful -