Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Plissé & Duette® Shades van Sunway

Met trots presenteert Sunway de nieuwe collectie Plissé en Duette® Shades. Het is een veelzijdige collectie geworden met elegante stoffen in hippe en tijdloze kleuren. Het kleurbeeld sluit goed aan op de huidige interieurtrends, zoals okergeel, blauw en zachte pastelkleuren. Maar ook de tijdloze naturellen, grijs, wit en zwart zijn de kleuren die we de komende tijd in het interieur blijven terugzien en dus ook in deze nieuwe collectie.

Duette® Shades
Sunway biedt de Duette® Shades aan op 3 plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit vele transparantie maar ook verduisterende duettes.

Plissé Shades
De collectie Plissé Shades biedt 2 plooibreedtes: 20 en 32 mm – in mooie stoffen en verschillende transparantie, maar ook verduisterend. De collectie bevat nieuwe dessins, structuren en unieke trendkleuren. Een nieuw model is de TruFit. Dit model kan direct op het glas gemonteerd worden zonder te boren of te schroeven.

Het collectieboek met alle sfeerbeelden, stoffen en informatie hebben wij in onze stalenkamer en wij gaan graag met u op zoek naar een passend product op maat.

Bekijk hier ook de SUNWAY pagina voor alle overige producten van Sunway.