Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Bedden van Bielefelder Werkstätten

Bij Bergers streven we ernaar om je een bed te geven met een persoonlijk ontwerp en functie dat volledig aan jouw individuele behoeften en wensen voldoet. De ontwikkeling van ons nieuwe slaapconcept van BW in onze showroom is daarom een voor de hand liggende volgende stap op onze BW-meubelcollectie, die tot nu toe bij ons bekend staat om de designbewuste, buitengewoon comfortabele stoffering – relaxmeubels met gemakkelijke ligfuncties en comfortabele eetmeubels.

Met Bielefelder Werkstätten kan je namelijk een droombed creëren zoals jij het wilt! Je hebt de keuze uit een reeks bedden, waarvan wij de modellen Polo en Nightfall in onze showroom tentoonstellen! Tevens zijn alle modellen van de beddencollectie van BW leverbaar in verschillende breedtes en lengtes, de matrassen in verschillende modellen en hardheden en zowel vloer- als vloerloos en met boxspringsysteem of als gestoffeerd bed met verenhouten frame. Ook kan je in beide gevallen kiezen tussen een laag- of hoogslaper – net zoals jij dat wilt – en in onze uitgebreide textielcollectie een materiaal vinden dat naadloos aansluit bij jouw slaapkamerinrichting!

Naast ons uitgebreide inrichtingsconcept brengen we nu dus ook uitstekend slaapcomfort van BW in huis, zodat je in elke kamer kunt genieten van een stijlvolle en samenhangende sfeer.

Polo bed

De Polo is en topper op het gebied van stijl en elegantie. Het comfortabel gestoffeerde bedframe past perfect bij de zachte rondingen van van het hoofdbord en brengt daarmee een zachte omhelzing en een gevoel van veiligheid in de slaapkamer - dat mogelijkheden opent voor het maken van aantrekkelijke combinaties.

Nightfall bed

Bij de Nightfall ervaar je uitgebreid vakmanschap: de extra brede klassieke paspelstiksels geven het gestoffeerde bed met zijn verticale topstiksels een 'ultra-chic' uitstraling.