Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Fauteuils van SaintLuc

Wij streven ernaar om een veelzijdig en origineel assortiment aan fauteuils in onze showroom te presenteren, waardoor de nieuwe Coach fauteuil van SAINTLUC een perfecte aanvulling is op ons assortiment! Een fauteuil gericht op een duurzamere toekomst, waarin handelen in het heden noodzakelijk is - door de vlasvezel te vervangen door glas- en koolstofvezels, is er een nieuw natuurlijk proces gecreëerd. Dit is hoe Frédéric Morand de geboorte van het merk SAINTLUC beschrijft: het nieuwe voorstel in de wereld van meubelaccessoires die design, onderzoek naar materialen, technologie en vakmanschap kunnen combineren. Voor SAINTLUC wordt namelijk elke creatie geboren uit de ontmoeting tussen mensen en het delen van ideeën - daarom namen Jean-Marie Massaud, Noé Duchaufour-Lawrance en Jean-Philippe Nuel deel aan dit avontuur en ontwierpen ze de nieuwe SAINTLUC-creaties: een kostbare alliantie tussen kracht, weerstand en elegantie.

Coach

COACH is een comfortabele en royale fauteuil, gekenmerkt door zachte en omhullende lijnen. De schaalstructuur in linnencomposiet herbergt de gecapitonneerde zitting en grote rugleuning bekleed met leer of stof voor maximaal comfort. Het onderstel is er in twee varianten: een lichte en discrete structuur van geborsteld roestvrij staal, of een elegante stervoet in geborsteld roestvrij staal en walnoothout. Voor een totale ontspannende ervaring is COACH ook verkrijgbaar in de versie met hoofdsteun en vergezeld van een gewatteerde poef.

"Mijn tevredenheid - legt Jean-Marie Massaud uit, is dat ik een echt essentieel product heb gecreëerd voor SAINTLUC, een nieuwe klassieker ... Comfort bij uitstek als een vereiste, de elegantie van "licht en verantwoorde dingen" en groene technologie als een nieuw doel - het is niet alleen de toekomst, het is altijd aanwezig, het is nu."