Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Design meubels Rotterdam

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Voorzie uw woning van kwaliteit met design meubels die u vindt in de omgeving van Rotterdam. Bergers Interieur heeft alles van banken en fauteuils tot kasten en verlichting. Daarnaast realiseren we graag al het maatwerk dat u wenst. Op die manier wordt heel uw interieur zoals u het voor ogen heeft. En dat is niet alles. Ook uw volledige inrichting van interieurontwerp tot inrichting regelt u bij ons. Bezoek de showroom en maak kennis met onze professionele aanpak.

Design meubels van diverse topmerken in showroom nabij Rotterdam

In ons assortiment nabij Rotterdam vindt u design meubels van diverse topmerken zoals Cattelan Italia, Giulio Marelli, Meridiani en Arketipo. Met onze veelzijdigheid zijn we in staat u exclusieve en creatieve interieurconcepten aan te bieden. U profiteert van de jarenlange ervaring die ons bedrijf bezit. Bent u op zoek naar een nieuwe bank of fauteuil? Dan wilt u kwaliteit, goed comfort en prachtige materialen. Bij zowel de banken als de zitmeubelen is het mogelijk om de stoffering naar eigen voorkeur aan te passen.

Uw volledige interieur verzorgd door een specialist

Het totaalplan voor uw interieur vindt u bij Bergers Interieur. Wij hebben de design meubels die u zoekt in de buurt van Rotterdam. Dat niet alleen, we stellen samen met u een interieurplan op. Op die manier heeft u een exclusief woonconcept wat voldoet aan uw wensen en ideeën. Dit is mogelijk voor iedere ruimte in uw woning, van woonkamer tot slaapkamer. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw interieurwensen te bespreken. Maak een afspraak via +31 10 511 51 33 of kom langs in de showroom aan de Rodenrijseweg 23 in Berkel & Rodenrijs.

Bekijk ook:

Interieuradvies Rotterdam | Interieurontwerp Den haag | Meubels op maat Rotterdam