Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Interieuradvies Rotterdam

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Uw huis inrichten met exclusieve meubels wordt eenvoudig met deskundig advies van Bergers Interieurs. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van verschillende interieurs variërend van modern tot klassiek, en alles wat daartussenin zit. Bij Bergers Interieurs, nabij Rotterdam, krijgt u gegarandeerd passend interieuradvies.

Origineel interieuradvies van Bergers Interieurs vlakbij Rotterdam, Zuid-Holland

Het deskundig inrichten van uw huis vraagt om een professionele benadering. Bij Bergers Interieurs, nabij Rotterdam in Zuid-Holland, krijgt u passend interieuradvies en wordt er veel aandacht besteed aan het maken van een interieurontwerp. Dit ontwerp wordt gemaakt op basis van de plattegrond van uw huis. Beschikt u niet over een plattegrond? Geen probleem. Wij zijn in staat om uw woonlocatie deskundig in te meten. U kunt het interieurontwerp naar wens uitbreiden met een lichtplan, een materiaalplan en een stylingplan. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien voordat u daadwerkelijk de inrichting koopt.
Contact ons direct!

Van interieuradvies tot plaatsing in Rotterdam, Zuid-Holland

Bij Bergers Interieurs mag u het totaalpakket verwachten. Van het uitzoeken van stijlvolle meubels en deskundig interieuradvies in onze showroom tot aan de plaatsing ervan in heel Zuid-Holland, samen met u zorgen wij voor een interieur dat voldoet aan al uw wensen.

Maak een afspraak en vindt een interieur dat bij u past

Wij nodigen u uit voor kennismakingsgesprek. Ook wanneer u enkel een bank, een nieuwe lamp of bed zoekt voorzien wij u graag van passend advies. Loop binnen in onze showroom of maak een afspraak door te bellen naar +31 10 511 51 33.

Bekijk ook:

Design meubels Rotterdam | Meubels op maat Rotterdam | Exclusieve Italiaanse meubels