Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Interieurontwerp Den Haag

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Tijdens een bezoek aan onze 2500 m² grote showroom krijgt u inspiratie voor de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe, exclusieve interieur. Samen met een specialist van Bergers Interieurs, nabij Den Haag, creëert u een interieurontwerp dat voldoet aan al uw wensen. Denk hierbij aan de juiste meubels en de stoffering ervan, maar ook aan de gordijnen en karpetten.

Exclusief interieurontwerp door een specialist nabij Den Haag en Rotterdam

Het uitkiezen van een nieuw en stijlvol interieur is een proces waaraan u graag aandacht besteedt. Dat weet Bergers Interieurs als geen ander. Door middel van een persoonlijk interieurontwerp voor uw woning in of nabij Rotterdam of Den Haag ziet u in een oogopslag hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien. In het interieurontwerp wordt gelet op de kleuren, de materialen,  het licht en de styling., Wilt u graag iets veranderen of toevoegen? Dat is geen enkel probleem! In de ontwerpfase heeft u alle vrijheid om uw interieur volledig naar wens te maken.
Contact ons direct!

Maak uw interieur af met een prachtige stoffering

Bij het maken van een interieurontwerp bij Bergers Interieurs, nabij Den Haag en Rotterdam is de stofferingkeuze erg belangrijk. Een meubelstuk krijgt karakter met de juiste stof. Hier krijgt u deskundig advies over in onze uitgebreide stalenkamer. Hier vindt u een ruime collectie stoffen voor de bekleding van uw meubels tot de perfecte stof voor uw gordijnen. Heeft u een meubelstuk dat u graag terug wilt laten komen in uw nieuwe interieur? Wij zorgen ervoor dat uw meubelstuk door middel van het opnieuw stofferen perfect past in uw nieuwe interieur.

Laat een exclusief en stijlvol interieur ontwerpen

Bergers Interieurs, nabij Den Haag en Rotterdam, is uw partner voor het maken van uw interieurontwerp. U bent verzekerd van een comfortabel, stijlvol en exclusief interieur dat compleet bij u past. Maak een afspraak door te bellen naar +31 10 511 51 33. In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe interieur.

Bekijk ook:

Meubels op maat Rotterdam | Meubels Zuid-Holland | Meubelwinkels Rotterdam