Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Meubelwinkels Rotterdam

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Het inrichten van uw huis vergt aandacht en tijd. U wilt een prettige leefomgeving creëren met stijlvolle meubels van hoge kwaliteit. Bergers Interieurs is een van de meubelwinkels, vlakbij Rotterdam in Zuid-Holland, waar u terecht kunt voor het ontwerpen van uw gehele interieur, zowel voor wonen als slapen.

Zoekt u meubelwinkels nabij Rotterdam, Zuid-Holland? Kies voor Bergers Interieurs

Bergers Interieurs is een van de meubelwinkels vlakbij Rotterdam in Zuid-Holland, waar u terecht kunt voor échte kwaliteit. De exclusieve collectie bevat meubels van toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld:

Bielefelder Werkstätten
Schramm
Cattelan Italia
Giulio Marelli
Meridiani

Veel meubels die u vindt in onze meubelwinkel in Rotterdam zijn naar eigen smaak te bekleden. Gaat u voor een leren bank voor een ultieme uitstraling of kiest u voor een heerlijke stof waar u heerlijk op kunt ontspannen? Wij voorzien u graag van advies over de verschillende stofferingsmogelijkheden.
Contact ons direct!

De meubelwinkel vlakbij Rotterdam voor een persoonlijk interieurontwerp

In onze meubelzaak in de buurt van Rotterdam besteden wij veel aandacht aan het totaalbeeldvan uw interieur. Dit merkt u direct als u onze 2500 m² grote showroom binnenstapt. Onze meubels worden hier gepresenteerd in unieke interieurconcepten die zijn ontworpen door onze interieurspecialisten. Op basis van uw wensen stellen zij voor u een persoonlijk interieurontwerp samen, waarbij kleur, materiaal, lichtinval en de algehele stijl op elkaar wordt afgestemd

Ontvang de beste service van Bergers Interieurs

Meubelwinkels nabij Rotterdam in Zuid-Holland met een uitstekende service bestaan nog, Bergers Interieurs is daar een van. Door onze jarenlange ervaring in het inrichten van verschillende ruimtes en ons deskundige personeel zijn wij in staat om u te voorzien van een prachtig nieuw interieur dat, naast erg stijlvol en comfortabel is, ook echt bij u past.

Bekijk de onze interieurconcepten in onze winkel

Wij nodigen u uit om onze interieurconcepten te komen bekijken in onze meubelwinkel in de buurt van Rotterdam. Loop eens binnen of plan een kennismakingsgesprek in door te bellen naar +31 10 511 51 33

Bekijk ook:

Meubelzaken Zuid-Holland | Meubelzaak Den Haag | Woninginrichting Rotterdam