Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Interieurontwerp

Interieurontwerp is voor ons een hoofdstuk apart. Veelal vormt uw plattegrond de basis van wat er komt kijken bij het interieuradvies. In overleg kunnen wij dit aanvullen met een kleurplan, een materiaalplan, een lichtplan, een stylingplan en een perspectief. Beschikt u niet over zo’n plattegrond. Ook geen probleem, want het inmeten van uw woonlocatie behoort tot ons dagelijks werk.

Wij helpen u graag met het maken van een totaalplan. Daarbij gaan wij uit van uw wensen. Want pas als uw interieur voldoet aan wat u voor ogen heeft, vindt u de rust en het comfort dat u zoekt. Hier nemen wij de tijd voor. Bergers Interieurs staat voor exclusieve woonconcepten in velen stijlen en sferen en graag informeren wij u over onze visie van interieurontwerp.

 

interieurontwerp-bergers-tekeningen-1

 

In onze showroom treft u een bron van inspiratie. Van meubilair, verlichting en accessoires tot vloerbedekking en gordijnen voor uw woon- en slaapkamer, alles in stijlvolle opstellingen, zodat u zich rustig kunt oriënteren. In samenwerking met diverse partners op het gebied van interieur en architectuur ontwikkelen wij vanuit de smaak en stijl van de klant een persoonlijk en bijzonder interieur. Uiteraard wordt u desgewenst terzijde gestaan door ons ervaren team van medewerkers en bent u verzekerd van brede vakkennis en goede begeleiding.

Het inrichten van een huis kent vele facetten en vraagt om een professionele aanpak. Wij van Bergers Interieurs bieden u alles onder één dak. Van advies tot ontwerp en van aankleding tot oplevering. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren hoe wij uw plannen vorm kunnen geven. Maar ook als u alleen komt kijken voor een bank of een lamp, bent u van harte welkom.

Onder referenties vindt u beschrijvingen en afbeeldingen van onze recente projecten.