Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Outlet | showroommodellen

Speciaal voor onze showroommodellen hebben wij een bijzondere exclusieve selectie gemaakt uit ons 2500m² showroom voor onze outlet website. Daar de tijd van periodieke sales voorbij zijn zullen wij u door middel van een eigen outlet website regelmatig verrassen met zeer interessante afgeprijsde showroommodellen.

Vernieuwing in onze collectie is een permanent proces, hierdoor mogen geregeld diverse meubelen, verlichting en objecten plaats maken voor hun opvolgers. De selectie die is gemaakt voor de showroomsale is te vinden op de Outlet Bergers website, waar u gemakkelijk per rubriek kunt zoeken naar het perfecte item voor uw woning of kantoor. Indien u geïnteresseerd bent in een van onze showroommodellen, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Uiteraard kunt u ons voor vragen contacteren per telefoon of e-mail.

Indien u op een overzichtelijke en persoonlijke wijze ons gehele collectie wilt ervaren, bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en biedt u 2500 m2 aan woonplezier.

 

Outlet website