Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Quasar Design Lampen

De term 'Quasar' - eenvoudig gedefinieerd - betekent 'een rijzende ster'... En dit is het verhaal van hoe Quasar, een familiebedrijf in de verlichting, een rijzende ster werd binnen de internationale verlichtingsmarkt, en nog steeds feller brandt dan ooit, terwijl de collectie elk jaar sterker wordt en groeit.

De collectie van Quasar is in 1992 gelanceerd op de Euroluce in Milaan. Destijds bestond de collectie voornamelijk uit gegoten metalen verlichtingsontwerpen. Hoewel de collectie van Quasar sindsdien enigszins is veranderd, blijft Quasar, tot op de dag van vandaag, vele afwerkingen aanbieden, waardoor elk ontwerp kan worden gebruikt in een klassieke, tijdloze of moderne sfeer.

Quasar is nu ook specialist in verlichting op maat, waardoor wij elk Quasar-ontwerp kunnen afstemmen op uw eigen specifieke projectvereisten.

U bent van harte welkom in onze showroom in Berkel & Rodenrijs om de verlichting van Quasar te bewonderen en uiteraard voor deskundig advies.
Of het nu gaat om een enkele lamp of om een totaal verlichtingsplan, van aanschaf tot installatie loodst het team van Bergers Interieurs u langs de vele aspecten die onderweg naar uw specifieke keuze van verlichting kunt tegenkomen. Niet alleen wordt daarbij gekeken naar design en functionaliteit, maar ook de technische uitvoerbaarheid krijgt tijdens de adviesfase alle aandacht.