Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Appartement Dubai

Met trots laten wij u kennismaken met het turn key project Dubai. Het net opgeleverde penthouse op de palm van Dubai heeft 2 verdiepingen en een dakterras met een prachtig uitzicht.

Na grondige voorbereidingen zijn we in overleg met de opdrachtgever tot de conclusie gekomen dat het een verantwoordelijke keuze zou zijn om alles vanuit Nederland te coördineren en uit te voeren. De planning was hierdoor volledig in eigen handen, waardoor we ontzettend flexibel en snel konden schakelen.

Zo is er na een inmeetbezoek in Dubai alles tot in detail besproken en hebben wij dit vanuit Nederland kunnen laten ontwerpen en realiseren. Dit heeft geleid tot een compleet shipment van 2 grote containers. De keuze voor een samenwerking met een Nederlandse vervoerder, welke ook de invoerrechten en de installatie voor zijn verantwoording nam, was een juiste keuze.

Daarnaast hebben wij samengewerkt met een vakkundig bouwteam, aangestuurd door een Hollandse dame, die voor vele bouwkundige aanpassingen en schilderwerkzaamheden ter plaatse heeft gezorgd.

Voor de klant was het ideaal om vanuit Nederland alles te bepalen, om vervolgens zonder zorgen en met grote verrassing het appartement te kunnen betrekken.

Bergers Interieurs heeft zich door middel van dit project bewezen de juiste formule te bezitten om een compleet turn key project uit te voeren, welke betrekking heeft op plannen creëren binnen diverse budgeten en het creëren van een eigen identiteit op het gebied van interieurstyling.

In dit penthouse was de collectie en de sfeer van Ralph Lauren Home het uitgangspunt. Wij zijn verantwoordelijk voor de levering van alle meubelen, buitenmeubelen, stoffering, verlichting, decoratie, bedtextiel, serviezen, kortom over elk detail en aspect in het appartement is nagedacht.

Wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een plan van aanpak op maat en nodigen u daarom graag een keer uit om samen met ons uw mogelijke turn key project te komen bespreken.