Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Slaapsystemen | perfecte slaapcomfort

Voor het team van Bergers Interieurs staan de ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen nooit stil. Dagelijks oriënteren wij ons op de nieuwste slaapkamerproducten die bijdragen aan een optimaal slaapcomfort. Daarbij wordt gekeken naar combinaties van zowel de ergonomische kant en het technisch comfort als naar de designkant, ofwel het ‘look & feel’ aspect dat een merk uitstraalt.

Schramm slaapsystemen voor een perfect slaapcomfort

We leven in een tijd van beleving. Om die reden zijn wij erg enthousiast over de slaapsystemen van Schramm, een Duits familiebedrijf dat al jaren bekend staat om haar kwaliteitsproducten. Een naam die het verschil weet te maken in de wereld van slapen. Een goed bed is namelijk niet compleet zonder een perfect liggend en ergonomisch verantwoord binnenwerk. Geen glitter en glamour voor Schramm, maar gewoon goede, functionele slaapsystemen. Hierbij spitsen de kernwaarden zich toe op functionaliteit en comfort. Overigens kunnen de bedden van Schramm ook geleverd worden met inbouw- en gemotoriseerde verstelbare onder matrassen.

Bezoek onze 2500 m2 grote showroom in Berkel & Rodenrijs

Wilt u een slaapsysteem van Schramm eens in het echt uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u ook slaapkamerkasten, bedlinnen en divers ander slaapkamermeubilair. Onze gespecialiseerde medewerkers vertellen u graag wat meer over onze diverse slaapsystemen. Heeft u op voorhand al een vraag? Bel ons dan gerust op +31 10 511 51 33. Wij adviseren u graag!